Zal je Nike Premier voetbalschoenen kopen?

Posted by admin 24-04-2019 0 Comment(s)

 

Als een combinatie van klassieke esthetiek en moderne prestaties, maakt het gebruik van eersteklas lichtgewicht materialen de buitenzool lichter en voldoet het aan de hedendaagse, snelle en intense concurrentie-eisen. Zou je overwegen om deze serie voetbalschoenen te kopen?


Nike Premier II FG voetbalschoenen heren
De kleur is geïnspireerd op Nike's exclusieve Golden Legend Tiempo-schoen met kleuraanpassing voor Ronaldinho in 2006 - een van de meest oogverblindende voetbalschoenen ooit. Gold Kangoeroe lederen bovenkant met een witte Nike Swoosh en post te houden van de "NIKE" woorden samen om een ​​luxe klassieke samengaan met de nieuwe afbeelding te maken. Natuurlijk, de ingenieus opvouwbare tong verdiept het klassieke gevoel van deze schoen nog meer.


De nieuwe Premier 2.0-voetbalshirts met bijpassende kleuren, omringd door middernachtmarine, zien er zuiverder uit, puur genoeg om u het bestaan ​​ervan te doen vergeten. Zacht en volle betekenis van het traditionele kangoeroeleder bovenste je herbeleven de unieke charme van de bal op blote voeten, van klassiek Tiempo Legend laarzen kan worden gevouwen tong, terwijl een verder bewijs van de klassieke smaak, strak design op geen enkele manier in concurrentie Je spel beïnvloeden.


Nike Premier II SALA IC voetbalschoenen bestellen
Nike Premier 2.0 Sala serie voetbalschoenen ontworpen voor die spelers die kleine spel te maken op hard court ontwerp, zachte vacht en het draaien van lichtgewicht mesh stof met een vamp gedaan om de snelle futsal toernooi spel te voldoen eisen. Net als de Nike FootballX-serie die Nike introduceerde, is de tussenzool van deze kleine laarzen ook uitgerust met Lunarlon-dempingstechnologie.


Nike Premier 2.0 SG Anti-Clog
Navy blauw en wit, dat heel chic kleuren ziet er, in combinatie met Anti-Clog buitenzool heeft een non-stick eigenschappen van de modder, laat je stap op het gladde modderige winter natuurlijk gras, zal niet de geringste geschikt. Navy blauwe voetbal vandaag is niet de kleur van de schoen markt, maar wanneer het wordt gecombineerd met een witte Nike Swoosh, alles is zo perfect.

Leave a Comment