Voetbalmateriaal - de beste voetbalschoeninventaris in 2018

Posted by admin 15-04-2019 0 Comment(s)


2018 is de World Cup, World Cup natuurlijk, geen gebrek aan goede voetbalschoenen, de grote fabrikanten in elke World Cup zal een groot probleem in het voetbal schoenen, Nike, Adidas, Puma, Mizuno, New Balance, UMBRO en dat deed haar best De voetbalschoenen van dit jaar zijn over het algemeen honderd bloemen, best verbazingwekkend!


Dit zijn de top vijf sneakers van 2018:


TOP5 - PUMA Future 2.1 Netfit
PUMA kan als zeer succesvol worden beschouwd in 2018. PUMA Future 2.1 wordt goedgekeurd door Griezmann, Aguero en Suarez. We kunnen zien dat het bovenwerk van de Future NetFit bedekt is met kleine gaatjes in vergelijking met andere sneakers. Dit is precies waar het verschilt van de meeste andere schoenen - Fixed kant gaten in vergelijking met andere schoenen, Future veters kan vrij in deze gaten in de shuttle, we kunnen gaan flexibel aangepast aan de voet van het individu Door de veteropeningen kan het bovendeel zich aanpassen aan de vorm van de voet.

De manier waarop je je schoenen draagt, kan zelf worden gemaakt.
De meeste mensen zullen altijd voorrang geven aan de verkiezing van de schoenen schoenen schoenen, hoge wreef voet breed broers bijzonder, maar met de hulp van NetFit-systeem, maakt niet uit wat je voeten bijna in staat om de toekomst aan te passen. Laat u een persoonlijk klantgevoel hebben.

Puma vamp heeft een hoog niveau gehandhaafd, Toekomst van de bovenste materiaal met behulp van een nieuwe synthetische microfiber materiaal, de dikte is dun, maar de textuur is zeer zacht, voor het eerst te voet voelt zeer fit, is er geen traditionele harde Het ongemakkelijke gevoel van de bovenkant. Het handhaaft een goede rek terwijl het passen van de voet, en het midden van de wreef voelt niet strak of zelfs gevoelloos.

Bovendien biedt de mesh-structuur van NetFit een extra wrijvingseffect op het bovendeel op basis van een bovendeel van hoog niveau. Hoewel de daadwerkelijke oogjes bestaat alleen in het midden van de schoenen, maar de voorste en achterste schoenontwerp onderhouden een netwerkstructuur kan worden gezegd dat een volledige reeks van hulpmiddelen wrijvingsschoenen verschaffen.

Tegelijkertijd gebruikte Future ook een high-top fabric-ontwerp bij de kraag, de evoKnit die is gezien op evoTouch en One schoenen. Stof kraag kan effectief worden bevestigd enkel, voor een nog betere pasvorm vol gevoel schoenen, die verder toegevoegd aan het oppervlak van een deel van de ribbels, zodat de wrijving tussen de enkel en de kraag comfortabeler. Aan de achterkant van de kraag zit een trekring, waardoor we gemakkelijker schoenen kunnen dragen en schoenen kunnen opstijgen.

Wat betreft de zool, Future maakt gebruik van het Pebax-materiaal dat eerder door Puma One werd gebruikt en de taaiheid en het lichte gewicht van de buitenzool zijn ongetwijfeld superieur. Qua spikes, FG / AG gebruikt nog een hybride stijl spikes, gehele zool cirkelvormige stapelvezels, betere resultaten kunnen worden verschaft wanneer de noodstop Sharp, tussenproduct 4 wordt aangenomen versmalde spijker Het kruis is hersteld.


TOP4: NIKE voetbalschoenen Mercurial Superfly 6
Er wordt vaak gekscherend gezegd dat er in het voetbal van vandaag slechts twee soorten speedvoetbalschoenen zijn, een paar is de Mercurial-moordenaar en de rest kan als anderen worden geclassificeerd. Natuurlijk evalueren we deze zin niet, en evenmin kan het eventuele problemen weerspiegelen, maar het bewijst wel de status van de moordenaarsvoetbalschoenen in de hoofden van mensen. Van 1998, aan de voet van de aliens verbluffende debuut tot nu toe, moordenaar voetbalschoenen al opgehoopt onder vele fans, en high-top revolutionair meesterwerk Superfly IV zal blijven om de charme van deze verbeteren, heeft de tijd een grassroots harten "Artifact." Geworden Assassin-voetbalschoenen hebben hun eigen duidelijke doelen en positionering, doen nooit extra dingen en evolueren voortdurend, alleen om gebruikers meer soepele snelheid en ultieme beleving te geven.

Assassin is een deel van het geloof van de mensen geweest, het vertegenwoordigt Ronaldo, namens de C Luo, die de "martial arts wereld, alleen het vasten is niet gebroken" en nog steeds de waarheid in het voetbal te volgen. Dit paar van Mercurial superfly 6 gaat nog steeds door de essentie van de huurmoordenaar, sterke grip op de buitenzool, lichtgewicht en cool uiterlijk, niets te zeggen, begrijpen mensen natuurlijk begrijpen.

Dit is echt het beste paar speed sneakers van dit jaar, voor degenen die snelheid bepleiten, moet je het zeker niet missen!
De buitenzool van de huurmoordenaar is altijd geboren voor snelheid.


TOP3: PUMA One 1
Een paar sneakers met uitgebreide prestaties

De PUMA One 1 is een uitstekend paar kangoeroe-sneakers met uitstekend comfort en gevoel in lederen kangaroo-schoenen, evenals uitstekende wikkel en stabiliteit.

In vergelijking maverick PUMA FUTURE, de collectie beschikt over een verscheidenheid van laarzen in een van de ONE-serie meer populaire spelers als echte, echte aanraking, verpakt compact, licht en wendbaar, was er een lange lijst van kleur waarde en kracht van de co-existentie van de woordvoerder De lijst, alle elementen samen, promoten PUMA ONE, deze samengestelde voetbalschoenen worden een van de leiders in de voetbaluitrustingmarkt van 2018.

PUMA ONE 1 voetbalschoenen met behulp kangoeroeleder voorvoet van het materiaal verder te verbeteren balgevoel, terwijl ook het toevoegen van nieuwe evoKNIT bovenste sok en FuseFIT technologie brengt de zin van het verschaffen van een compact pakket voor de spelers, laat de spelers beter te spelen snelheid voordeel, daarnaast PUMA is nog steeds onder de bovenste bal botst tegen 3D-aided design, met nadruk op de bovenste touch mogelijkheden, terwijl ook de speler lange pass nauwkeurigheid te verbeteren bij het fotograferen.
De buitenzool heeft een sterke visuele impact en zorgt ervoor dat mensen willen stoppen.

Het bovendeel combineert een gevoel van wikkel en gevoel, terwijl de buitenzool van PUMA ONE 1 voetbalschoenen meer ondersteuning biedt voor de snelheid. De verbeterde Rapidsprint buitenzool is niet alleen lichter, maar heeft ook betere snelheden. De nieuwe noppenconfiguratie en het hielomslagbekerontwerp zorgen niet alleen voor meer snelheid en flexibiliteit voor de ONE 1 voetbalschoenen, maar verbeteren ook de algemene bescherming van de schoenen.

Aguero offensief zoals Lukaku, grote Giroux algemene speerpunt, zoals Weigel middenveld strateeg, Makoto Hasebe, van snelheid om zo snel te vechten als Beilai Lin, ook al is de doelman positie, het dragen van PUMA EEN van Er is ook een zegening van de deurgod Buffon.

Dit is een paar schoenen die je niet kunt neerleggen, dit is een paar schoenen die geschikt zijn voor elke positie en stijl, de koning van de Almachtige!


TOP2: Goedkope voetbalschoenen Adidas Copa 19
Subversieve verschijning is onvergetelijk

Op het eerste gezicht dit paar schoenen zullen mensen voelen zich rupsen in het algemeen, maar al snel zul je verslaafd aan deze stijl, want het is echt cool als je te voet dit paar schoenen, zal je de focus van het veld te worden. En dankzij de uitstekende prestaties wil je niet opstijgen nadat je hem hebt omgedaan.

Van de technologie en innovatie die Adidas in Copa 19+ gebruikt, is het thema van innovatie het maximaliseren van het gevoel, het gevoel en het comfort van de schoenen. Kangoeroe lederen schoenen zonder veters oppervlaktebehandeling extreem zachte bal voelen echt gevoelig, ergonomische voet buigt natuurlijk stralen reliëf vamp meer passend in een dynamisch te maken, zodat de bal uit de voeten en dichterbij, terwijl het voorkomen van overmatige bovenste uitbreiding, door middel van technologische innovatie Fusionskin in een veerkrachtiger kangoeroeleder behandeld zonder het contact te verliezen, duurzaamheid en waterdicht effect, afgezien van de kwalen van de kangoeroe leren laarzen geeft ook schoenen aan te passen aan een verscheidenheid van de weersomstandigheden Weerbestendigheid voor alle weersomstandigheden. Gebreide Sockfit-halsbanden breiden de sneakers van nature uit van de voet voor een meer stabiele pasvorm.
Grote flexibiliteit voor het ontwerp van spijkerpunten

De buitenzool van de Copa19 + is innovatief ontworpen zoals het bovenwerk. De sneakers hebben een meer populair middenzoolontwerp dat functionaliteit garandeert terwijl het gewicht wordt geminimaliseerd. De nieuwe EXOFRAME buitenzool voor de sneakers maakt gebruik van een tweelagig mechanisme op basis van een nylonmateriaal en een zachte TPU wordt in een specifiek onderdeel geïnjecteerd voor secundaire demping. De noppen zijn voornamelijk semi-conische noppen die rekening houden met de behendigheid van de draai en de greep van het hardlopen.

Zacht kangoeroeleder, geen kantontwerp, subversieve uitstraling, perfecte touch en wrap, dit is het toppunt van adidas dit jaar.


TOP1: MIZUNO WAVE CUP 2002
Onverslaanbare perfectie

Ik denk dat je moet hebben gehoord Yao Dao Brazilië legende Rivaldo, de 2002 World Cup finale Nirvana wedergeboorte Ronaldo scoorde twee keer te helpen Brazilië winnen van de World Cup. Maar Ronaldo's twee doelen zijn allemaal van Rivaldo. Als het brein van het Samba-leger is hij de kern en het belangrijkste van het team. Als middenvelder scoorde Rivaldo 5 doelpunten in de World Cup en droeg hij 4 assists bij. Hij is een welverdiende all-round jager. De naam van de Wave Cup die hem volgde om de stad te vernietigen was beroemd in de wereld, en de meeste van hen werden gegeven door Bailey Valdo.
2002 Rivaldo World Cup exclusieve laarzen

Volledig volgend op de New Year's Wave Cup, bevat het meer traditionele en klassieke genen in zijn botten. Klassiek, knap, retro ... Op het moment dat je het voor het eerst zag, komen deze woorden voortdurend in je op. Het grote blauwe Mizuno-logo aan de zijkant van de schoen is ook een typisch familieontwerp, dat mensen eraan herinnert dat dit een paar Mizuno-laarzen zijn.

Sneakers sexy schoenen, elk detail is onberispelijk,

In deze Wave Cup-legende zette Mizuno het ontwerp van het eerste jaar voort en het bovenste bijna realiseerde de volledige kangaroo-cover, waarmee alle fantasieën van de lederen besturing werden vervuld. Of het nu gaat om de keuze van leer of de richting van de autolijn, bijna al het oorspronkelijke ontwerp is gekopieerd om u een gevoel van blote voeten en een beter contact met de beste materialen te geven. De schoenen zijn zeer inclusief. De hiel is perfect zonder kromming, zodat u kunt genieten van comfort van hoge kwaliteit.

De buitenzool heeft niet alleen de technologie voor golfdemping, de lengte van de nok en de lengte maken het tot een natuurlijk gras kunstgras.

Super super zacht en ultra-hoge kwaliteit kangoeroe bovendeel van leder, met een perfecte kleur en Nissan uitstekende afwerking, maar ook Rivaldo gevoelens zegen, vraag dan een paar mensen kunnen tegenhouden de verleiding. Geloof me, dit is echt de beste kwaliteit kangoeroe huid en vakmanschap op de markt.Mizuno's sneakers van hoge kwaliteit zijn echt de beste ter wereld.

Leave a Comment