T90-wedergeboorte Nike heeft de nieuwe Phantom VNM-voetbalschoenenserie gelanceerd

Posted by admin 17-01-2019 0 Comment(s)

 

Nike heeft het enthousiasme van het vuur vrijgegeven via de nieuwe Phantom VNM, waarmee het 2019 nieuwe releaseplan voor schoenen officieel werd geopend. Phantom VNM ook officieel aangekondigd de komst van de vier series van de herstructurering van Nike, Nike lanceerde ook een nieuwe impuls voetbalschoenen, kostuums, genaamd "Game Over" als thema.
 
Verschijnt Hypervenom gif Feng reeks prestigieuze Nike T90 afscheid van voetbal, en nu Phantom VNM heeft vervangen de Hypervenom, drie reeksen van Nike voltooide de laatste ronde van de overdracht staven. Als je naar hun kenmerken kijkt, zul je zien dat ofwel het Hypervenom Poison Front of de Phantom VNM het DNA van de T90 behouden.


Als het nieuwste gezicht van Nike compenseert de opkomst van Phantom VNM de leegstand na de afwezigheid van Hypervenom. Phantom VNM ontworpen voor mensen strikers speerpunt het ontwerp, de belangrijkste pluspunt van de serie T90 weer kracht en precisie, de hele Flyknit gebreide bovendeel en bedekt met een dunne laag NikeSkin materiaal.
 
Door een dergelijke asymmetrische semi-verborgen veter systeem, Spoor VNM dan 30% toename van het slagvlak van Hypervenom, sterk verbeteren van het raakvlak en waardoor meer spelers de bal.


De belangrijkste reden voor de Phantom VNM precisie bij het beheersen van de bal en een lift krachten, is dat zwarte Precision Pwr raken zone binnen de wreef gebied. Dit ontwerp is verschenen op de T90 ook, maar deze keer zal opnieuw worden aangepast Phantom VNM, presenteert een vorm die vergelijkbaar is met de groeven op de golfclub, die de beste batting rotatiekracht in het moment, creativiteit Road Volledige en op zichzelf staande opnamen. Precisie Pwr zwarte groeven 13 alle impactzone is voorzien van een bepaalde hoogte en hoek om te zetten lijn wanneer de bal vliegt langs de lijn waarborgen, niet te hoog zodat de beoogde doelstelling.
 
Aan de voorzijde van de schoen zijn grote delen golfgroeven zichtbaar, die zijn ontworpen voor een relatief delicate balcontrole.
 
Draai de schoenen om en laten we de buitenzool van PhantomVNM bekijken. Dit hyperactief zool opvallende zwarte versiering deze keer wordt gebruikt, aandacht voor de voorvoet flex groeven in de zool, de voetbalschoen ontwerp maakt tractie meerdere richtingen bereiken. De buitenzool van andere diamantgeslepen lijnen is een goed voorbeeld van zijn scherpe kant. Studs zijn voornamelijk V-vormige nagels, die uitstekende snelheid bieden voor spelers.


Dit is een nieuwe serie voetbalschoenen gemaakt door Nike en de eerste grote stap nadat Nike in 2019 was begonnen. Hoewel het een nieuwkomer is, hebben mensen die bekend zijn met Nike-schoenen nog steeds een 'natuurlijke' vertrouwdheid met PhantomVNM. De belangrijkste reden is dat het gebruik maakt van een Nike in de geschiedenis van de iconische klassieke voetbalschoenen, en hun moderne technologie en gefuseerd met een aantrekkelijke mix en match stijl te vormen.
 
Nike Hypervenom verwacht dat alle van de oorspronkelijke geneesmiddel woordvoerder Feng dit weekend zal veranderen om de nieuwste PhantomVNM onder, met inbegrip van Manchester United spits Rush Crawford, Bundesliga Banba Bayern Lewandowski, damesvoetbal meisjes Alex Morgan en Tottenham zijn hoofdcoach Harry Kane.

Leave a Comment