Zet de regenboog op je voeten. Nike Mercurial Superfly LVL Up Appreciation

Posted by admin 22-04-2019 0 Comment(s)


Al meer dan 20 jaar geeft de iconische Nike Mercurial voetbalschoenen Assassin de meest directe hulp aan 's werelds beste spits. Van de grote alien met de titel van "alien" tot C Ronaldo, die al vijf gouden ballen heeft, voltooiden de twee grote spelers de overdracht van de Mercurial Assassin-serie, en de serie bleef bloeien. De relatie tussen andere uitstekende spelers en de Mercurial Assassin vult elkaar aan en bereikt elkaar. Dit maakt de Mercurial Assassin-serie ook een goed product voor Nike. Nu heeft Nike een zeer mooie witte Mercurial Superfly VI geïntroduceerd, inclusief de details van de beste Mercurial Assassin-voetbalschoenen tot nu toe, laten we dit onthullen.


De schoenentas met de schoenen gaat verder in de kleurstijl van het bovenwerk van de sneaker, de witte algehele luipaardprint plus de opvallende "regenboogstrip" in het midden, het moet gezegd worden dat het oogballen lijkt te maken, de krantenkoppen haalt en je bent erg Het is moeilijk om het te negeren. Dit paar sneakers zou de eerste Mercurial met een witte kleur moeten zijn in het Nike 2018 World Cup, en deze kleurmatch is precies hetzelfde als het huidige lenteseizoen, de zomer komt eraan, dus het is moeilijk te zeggen dat dit niet zo is Nike. Opzettelijke.


Als het vlaggenschip super top schoen van Nike, het is gebaseerd op de huidige Mercurial Superfly VI. Het heeft een slank figuur, een taille en een kenmerkende kraag met hoge hakken. De tweekleurige decoratieve strook aan de voorkant van de schoen is op het eerste gezicht een beetje ongemakkelijk. Het voelt altijd dat er een laag "regenboogsnoep" op de voorkant van de teen zit. Als dit ontwerp de voorzijde van de schoen wordt, wordt de helling nog beter. ?


Het witte bovenwerk is bedekt met klassieke Safari-lijnen, geïnspireerd op de patronen die werden gebruikt op de Air Safari-hardloopschoenen van Nike in 1987. Dit patroon verschijnt ook in de aangepaste opties van de Nike ID. Safari-kleurenschema's of ontwerpoplossingen worden ook in veel Nike-schoenen gebruikt en het zou niet onbekend moeten zijn als u genoeg bekend bent met Nike.


De zwarte Swoosh op de schoen gebruikt ook hetzelfde ontwerpidee, maar de kleur wordt vervangen door zwart. Een ander speciaal iets aan deze Safari-textuur is dat het een reflecterend materiaal bevat dat een mooiere uitstraling onder de flits geeft. De veelkleurige "Rainbow Belt" die op de bovenkant verscheen, is een combinatie van de klassieke Mercurial Assassin-voetbalschoenen, waaronder de klassieke R9 Mercurial en de Mercurial Vapor III van de Assassin. De oriëntatie van de linker en rechter voet van deze "regenboogband" die voor de tong verschijnt, is echter precies het tegenovergestelde.


De 'Rainbow Belt' is groter geworden in de hiel, en deze benadering is nogal een soort vrijetijdsschoenen met een grote naam en de voet heeft een modebonus. De iconische gedeelde buitenzool is ook een belangrijk symbool van de Assassin 12. Op basis hiervan kunnen we zien dat de "Rainbow Belt" die door de hiel loopt, door de achterkant van de voet passeert, maar het lint dat de bovenkant van de voorvoet omwikkelt, is De buitenzool liep niet door, dus het zag er een beetje vreemd uit. Zou het beter zijn als je overweegt om in te schakelen?


Om de sterkte van de gesplitste buitenzool te vergroten, maakte Nike opzettelijk een artikel over de binnenzool van de Assassin 12, die niet alleen de sterkte van de binnenzool verbeterde, maar ook een groot aantal patronen aan de achterkant voegde om in contact te komen met de tussenzool. Dit middel lijkt echter niet effectief te zijn. Maar de 'Rainbow Belt' is tot het uiterste gespeeld op de binnenzool, wordt steeds groter en onderscheidt zich en geeft de indruk van een modeshow. De grootte is niet bevooroordeeld, de normale grootte kan worden gestart.
De kop van de schoenveter heeft hetzelfde type ontwerp toegevoegd, maar er wordt kritiek op geuit dat Nike op deze plek een relatief arbeidsbesparende en materiaalbesparende aanpak lijkt te hanteren. De plastic schoenveter kop is verpakt in een stuk gekleurd drukpapier, niet de schoenveter kop is volledig gemaakt. In het overeenkomstige kleurenontwerp. Zoals hierboven vermeld, is deze sneaker gemodelleerd op de Mercurial Superfly VI, dus weegt de JP 275 slechts 205,1 gram en behoudt hij een constant hoog niveau.


Het uiterlijk en het grootste en belangrijkste verkoopargument van deze topklasse Nike Mercurial sokkenlaarzen is het uiterlijk. Sa Saari wil geen twee geweldige regenbogen onderaan en op de voorvoet. Dit soort gewaagd ontwerp geeft niet alleen de schuld aan mooi of niet mooi, esthetisch, maar kan de herkenning ervan op het veld en een zeer hoge mate van uiterlijk niet ontkennen. Stel je voor, wie wil er niet bijna evenveel geld uitgeven om het te forceren? Het gebeurt gewoon dat het je tevreden zal stellen.

Leave a Comment