Voeg een beetje kleur toe. Wie houdt niet van zo'n zwarte voetbalschoenen?

Posted by admin 20-02-2019 0 Comment(s)


De zwarte voetbalschoenen met zwart bovenwerk zijn al enkele jaren populair. Voor spelers en spelers lijken de mysterieuze zwarte schoenen minder aantrekkelijk. Merken lijken zich ook hiervan bewust te zijn, in de recente lancering van verschillende zwarte laarzen, door een felle kleur toe te voegen die de "finishing touch" genoemd kan worden om kleine zwarte schoenen niet saai te maken. Als je toevallig niet geïnteresseerd bent in volledig zwarte schoenen, maar er zijn spelers die een golf van mode willen vangen, dan zijn de volgende nieuwe laarzen die vandaag voor je worden aanbevolen de beste keuze voor je trek.


Adidas Nemeziz 18.1 FG voetbalschoenen
Real Madrid-ster Isco is de kleine zwarte schoen in de training. Als een sportief punt in de voetbalschoenenfamilie van Adidas, heeft Nemeziz 18.1 een opvallende look die onvergetelijk is, en de ergonomische kraag is comfortabeler om te dragen en heeft een kleurveranderend effect. De bar is nog saaier. Wilt u een "grote naam speler" zijn op zoek naar een sneakercontract? Het zou leuk zijn om het te kiezen.


PUMA FUTURE 19.1 NETFIT FG / AG voetbalschoenen
Vorige week werd hetzelfde sneaker merk vervangen door Boateng, die net was toegetreden tot Barcelona, ​​hoewel de paar "Eclipse Pack" kleur PUMA FUTURE 19.1 NETFIT voetbalschoenen en Boateng's kleine zwarte schoenen nog steeds op de buitenzoolkleur staan. Een beetje anders, en het PUMA-logo op de achterkant, maar de super vergelijkbare kleur heeft ook een reflecterend effect, om nog te zwijgen van de huidige prijs is echt te goed voor een dergelijk nieuw paar laarzen.


Nike Phantom VSN AG-Pro voetbalschoenen
Sinds Nike de nieuwe Phantom VNM-laarzen introduceerde, is de originele Phantom VSN weggerukt. Deze situatie bevindt zich echter in het midden van diegenen die niet de schoenen willen raken terwijl ze low-key spelers aanbevelen. De ingetogen en onconventionele zwart / gouden kleur, vooral de gouden Nike Swoosh, is nog beter op het zwarte bovenwerk. Uitstekende bestuurbaarheid en de AG-Pro buitenzool voor kunstgras is precies dat!


Mizuno Morelia Neo 2 MIJ voetbalschoenen
Vergelijkbaar met de Nike Black / Gold Matching Dark Boots hierboven vermeld, dit zwart gebaseerde kleurenschema en de release van de "Day & Night" -set maken de Mizuno Morelia Neo 2 zwart / zilver / gele kleur vorig jaar vermeld. MIJ-voetbalschoenen zien er zo rustig uit. Maar voor die ouderwetse sneaker-spelers, het zwarte bovenwerk met een leerachtige textuur, het glimmende zilveren Runbird-logo, de gele decoratie die de rol speelt van 'de finishing touch afwerken' en het gouden uithangbord van Mizuno's 'Made In Japan'. Welke reden kan ik bedenken om het te verwerpen?


Under Armour Magnetico Pro FG voetbalschoenen
De nieuwe kleurloze Under Armor Magnetico Pro voetbalschoenen die begin dit jaar werden uitgebracht, zijn ook voorzien van een onopvallend zwart bovenwerk, maar het merklogo van de hiel, de buitenzool en voering zitten allemaal in een levendige groene wedstrijd, waardoor deze tweehandige laarzen er uitzien verschillende. Uitstekende gevechtsprestaties, ingetogen en pretentieloze uitstraling, en geen zorgen over de schoenen, het is echt de spelers waard die "buitengewoon" zijn.

Leave a Comment