adidas predator 19+ fg pp voetbalschoenen met sok goedkoop

Posted by admin 26-04-2019 0 Comment(s)


De protagonist van de nieuwe productwaardering van vandaag is de Predator 19+ PP voetbalschoenen met sok goedkoop in het vijfde seizoen van de exclusieve Adidas Bogba-serie. Hoewel deze nieuwe serie veel basketbalelementen heeft toegevoegd, lijkt het erop dat ze niets te maken hebben met de grote voetbalschoenen. Welke veranderingen en hoogtepunten hebben de exclusieve Predator die Bogba onlangs heeft gedragen? Laten we een kijkje nemen.


buitenkant
Boge Ba exclusieve serie laarzen is altijd een gewaagd ontwerp geweest, of het nu is het gebruik van kleur of patroon, maar de nieuwe vijfde seizoen van de Predator 19+ boots'd terug te gaan naar een reguliere cursus iedereen houdt, rood, zwart en wit Drie kleuren, eenvoudig en helder, zelfs als de Bogba-fans het niet leuk vinden. In de woorden van de fans is deze exclusieve Bogba een voetbalschoen die echt versleten kan zijn.

Adidas Bogba's exclusieve vijfde seizoen Predator 19+ voetbalschoenen gebruiken wit / rood / zwarte kleur, beide elementen van Red Devils Manchester United, en zien eruit als klassieke Predator-boots!
Het witte bovenwerk is afgestemd op de rode drie-strepen om het mooie aan te trekken en de zwarte stoffen kraag is ook erg harmonisch.
De binnenkant van de sneaker is relatief netjes en de textuur van de Forgedknit-frictie is solide en duidelijker.
De sneaker-buitenzool is geverfd met een metallic-chroomeffect en markeert Bogba's arrogante stijl.


bovenleer
Sibo GBA exclusieve Adidas Predator 19+ vijfde seizoen van het voetbal schoenen hebben een speciaal ontwerp, schoenen maken lijken veel op de vorige generatie Predator 18+ voetbalschoenen, want dat wrijving sierlijsten op de bovenste rand verdwenen. Bovendien is de basis van het bovenleer niet veranderd. Het bovenleer van de Adidas Predator 19+ voetbalschoenen is gemaakt van primeknit-materiaal, waardoor de voeten comfortabel aanvoelen en een realistischer tintje hebben. Het belangrijkste aanraakgebied van het bovendeel is gemaakt van warm stempelen om een ​​vinachtige frictietextuur te creëren, waardoor de speler de voetbal beter kan besturen en een mooie gebogen bal kan maken. Om het zijvlak gebreide schoenen steunen voeten verbeteren, in het midden van het buitenlichaam van de schoenbovenwerk een nieuwe gesmede Kint gebreide structuur, zodat er geen bovenste kantontwerp nieuwe hoogten van enkellaags ontwerp bereikt. De Sok-Fit-stoffen kraag is nog steeds ergonomisch ontworpen om niet alleen een betere wikkel voor de enkel te bieden, maar ook om de hiel stevig vast te zetten. De nieuwe buitenste omhullende cups in de Predator 19-serie bieden verbeterde hielbescherming en stabiliteit.
Hoewel de exclusieve Predator 19+ voetbalschoenen van Bogba een speciaal ontwerp hebben, is de basis van de schoenen aangepast. Het zijn nog steeds de vertrouwde laarzen van Predator zonder schoenen.
De nieuwe "Falcon" -frictiestrook die op het primeknit-bovendeel is gedrukt, zorgt voor een betere aanrakingshulp.
De Control Skin-technologie helpt breimaterialen te ondersteunen tegen wedstrijden in alle weersomstandigheden
Er zijn geen gekleurde lijnen op de frictiebanen, die veel lijken op de Predator 18+ voetbalschoenen.
De buitenste drie strepen van de sneakers gebruiken het Forged Knit-proces voor betere ondersteuning en stabiliteit.
De wrijvingsstreep onder het Forged Knit-proces aan de binnenkant van de sneaker is steviger, wat een betere balcontrole oplevert.
De kantvrije bovenstructuur is afgestemd op de Sockfit-stoffen kraag voor een geïntegreerd, draagbaar en onaangetast aanraakoppervlak.
De Sok-Fit-stoffen kraag is nog steeds ergonomisch ontworpen om niet alleen een betere wikkel voor de enkel te bieden, maar ook om de hak veilig te vergrendelen
De nieuwe buitenste wikkelbeker in de Predator 19-serie voor betere bescherming van de hiel en stabiliteit.

 

zool
De Adidas voetbalschoenen sale Predator 19+ gebruikt een ControlFrame buitenzool met twee densiteiten die de SprintFrame buitenzool overtreft in grip, stabiliteit en rebound-ondersteuning. Een verscheidenheid aan onregelmatig gevormde spikes en mashups verbeteren effectief de grip en zorgen voor meer stabiliteit in de bewegingen van de speler. ControlFrame zool met dubbele dichtheid materiaal vermindert het gewicht van de drager, maar geen afbreuk aan, maar in het midden van de zool start pedaal, de ondersteunende kracht en terugvering goede respons. BOOST langzame epicentrum Maar uiteindelijk veel minder somatosensorische andere Adidas schoenen, maar het effect in het spel is zeer kritisch, als dat is nog steeds stijf voet gevoel dat de fans ook de meegeleverde BOOST dempende binnenzool kan gebruiken.
Adidas Predator 19+ voetbalschoenen FG-zool-composiet stud-ontwerp voor spelers om betere stabiliteit en grip in de dynamiek te brengen.
De ControlFrame buitenzool met dubbele densiteit heeft uitstekende stabiliteit en rebound-ondersteuning.
Sneakers bieden bovendien een paar BOOST dempende inlegzolen voor spelers om uit te kiezen.

 

Adidas en Bogba, samen gestart met de exclusieve serie, zijn naar het vijfde seizoen gekomen, de afgelopen vier grote voetbalschoenen zijn ook uniek, met het huidige Bogba-temperament, als je het beste paar moet kiezen, De redacteur kiest het laatste vijfde seizoen, ik weet niet wat de fans denken?

Sneakers Herkomst: Indonesië

Sneaker type: palm type

Bovenmateriaal: primeknit gebreid materiaal

Loopzool type: FG (geschikt voor natuurgras, medium of boven kunstgras)

Afzonderlijk gewicht: 241 gram (JP270-formaat)

Goederennummer: F37094

Leave a Comment