Adidas lanceert de SS19-collectie van Paul Pogba

Posted by admin 16-04-2019 0 Comment(s)


Hier is Paul Pogba's vijfde samenwerking met Adidas Football met de ondertekening van de SS19-collectie voor de middenvelder van Manchester United. Ontworpen door Pogba en Adidas en geïnspireerd door zijn passie voor basketbal, combineert de nieuwste capsule een seizoensstijl met scènes voor het hof, de pitch en streetwear.

 

De collectie begint met de adidas Predator 19+ 'PP' voetbalschoenen kunstgras, die door de man zelf op het veld worden gedragen, de collectie bevat zes extra kledingstukken samen met een Pogba-schoenenpakket. Door zijn signature-serie in een vijfde seizoen te brengen, is Pogba de belangrijkste man voor adidas als het gaat om de off-screen party; een scène waarin hij niet verlegen is om te omhelzen.


De collectie is verkrijgbaar in een combinatie van kleuren uit het Manchester United-thema, rood, wit en zwart. De collectie bereikt een aangename esthetiek voor het publiek, vooral op schoenen, dankzij de gevoeligheden van de OG Predator. Gebouwd rond de stijl en passies van Pogba, heeft seizoen 5 een sterke invloed van basketbal in alles, niet het minst met de Predator 19+ trainer die is gebouwd met een mix van voetbal- en basketbaltechnologie.

Geïnspireerd door een andere adidas atleet, James Harden, gebruikt de trainer de gereedschappen van de Harden Vol2 basketbalschoen voor een uitgesproken silhouet, die in een speciale verpakking die bijdragen aan het unieke karakter van de collectie.


Geïnspireerd door basketbal zijn de omkeerbare shorts, die aan één kant in mesh zitten, passend bij de basketbaltruien 'PP'. Een t-shirt met het merk Pogba, sweatshirt met capuchon, trainingsbroek, jas en basketbaltoppen vervolledigen de kledinglijn, terwijl een paar dia's met adilettes de schoenpoetsjes omwikkelen. In het hele pakket zijn ook elementen van lichtbeige en slangenleer opgenomen om de verzameling verder te koppelen aan leefstijlkringen in plaats van alleen een performatieve aanwezigheid te hebben.


De vorige regel van het vierde seizoen voor Pogba werd gelanceerd in oktober vorig jaar en bevatte een diepe Predator 19+ camo en een donker-low-key kledingcollectie. De drie strips werken altijd nauw samen met Pogba om ervoor te zorgen dat zijn persoonlijkheid door hun samenwerkingsverbanden komt, en deze laatste serie doet precies dat. De basketbalshirts hebben de naam Pogba op de rug samen met het nummer "94" dat ook op de voorkant verschijnt, een verwijzing naar zijn geboortejaar.


Pogba gaf ons eigenlijk een korte preview van zijn nu vrijgegeven seizoen 5, toen hij vorige maand aankwam op de Franse Clairefontaine trainingsbasis in een jasje, een broek en glijbanen voor internationale service. Vijf van de beste. Het zal interessant zijn om te zien of adidas zijn teamnummer (6) probeert te verwerken voor het zesde seizoen.

Leave a Comment