Puma evoTOUCH Pro FG Voetbalschoenen Online

Posted by admin 05-04-2017 0 Comment(s)

Nieuwste Puma evoTOUCH Pro FG Voetbalschoenen

European Cup 2016 in Frankrijk, in Europa, de Portugese eindelijk aanspraak maken op de cheers Stade de France, mensen lijken ondergedompeld in het kampioenschap atmosfeer, Puma heeft ons gevolgd om een ​​bom innovatie gooien: Puma evoTOUCH is opgewaardeerd met moderne strijd tussen deze schoenen voetbalschoenen en zal sokken, en voegde zich bij de reeds felle concurrentie breien oorlog! Als een gloednieuwe schoenen, evotouch de originele evoPOWER en maak een nieuwe situatie en evoSPEED PUMA voetbalschoenen samen drie pijlers.
Toen de eerste indruk die je evotouch te krijgen, moeten worden gedekt door het op de bovenste dunne kangoeroe leer, natuurlijk leer voetbalschoenen als vertegenwoordiger van de kangoeroe leer het creëren van een prime voet fit voelen en het comfort van de voeten is opgesteld beoordeeld. Maar die inherent zijn aan de hoofden van mensen, de traditionele kangoeroe lederen schoenen zijn synoniem met zware, maar je bent verrast om te vinden in evotouch lichaam, het is ook heel modern met behoud van de elegante, is een paar volledig aan te passen aan de huidige trend van lichte schoenen uitstekende voetbalschoenen.
Puma evoTOUCH FG maakt gebruik van een nieuwe technologie in evotouch evoKnit breien bovendeel, waardoor de toch al chaotische oorlogssituatie wreder breien. evoKnit maakt de vamp heeft een zeer goede zachtheid en comfort, en maken de vamp nauw passen bij uw voeten. Dus het principe vervangt de rol van de sokken, in feite, als je het niet sokken om het te proberen te dragen, voelen we ons niet verrast. Puma zich in de strijd breien kan het niet helpen, maar zet evoKnit van Flyknit en Nike en adidas Primeknit samen. Moet zeggen, het zag er goed laten zien!
In het verleden, PUMA Voetbalschoenen Online bovendeel, kunnen we vaak zien het gebruik van GRIPTEX technologie, is gewoon om de controle over de bal te verbeteren bevestigd aan een heleboel 3D hobbel in de bovenste, de schoen gezicht. Maar deze keer, Puma zet dezelfde technologie die wordt gebruikt in de binnenzool boven, om de stabiliteit van de voet in de schoen magazijn te garanderen. We hebben gezien Trusox en lanceerde Nike GripSock sokken te voet slip schoen magazijn inspanningen hierboven gemaakte voorkomen, PUMA dit nog meer eigenaardige, rechtstreeks aan de binnenzool van de schoenen wordt geleverd met anti-slip functie, lijkt dit is te grijpen en Trusox zaken ritme ah!
Puma evoTOUCH Pro FG snelheid type voetbalschoenen, hebben we de kracht van de Speedtrack gezien. Deze anti-torsie Central zool ontwerp kan echt verbeteren van de stabiliteit van de schoenen zich in een hoge snelheid rijdende en Sharp noodstop, de plus- en de buitenzool met conische studs, die een solide gelegd voor de perfecte uitvoering van de evotouch foundation.
Over het geheel genomen evotouch schoen lichaam met een combinatie van eigentijdse gebreide bovendeel plus heet kangoeroe leer, wat onvermijdelijk doet denken aan technologische vernuft reeks van Nike, maar op deze basis van innovatie op de binnenzool en de reeds uitstekende prestaties van zool ontwerp het heeft nog steeds een vrij goede kracht.