Nike Voetbalschoenen-Nike Tiempo Legend V AG Recensie

Posted by admin 10-10-2016 0 Comment(s)

Zoals Nike schoenen raken soort, heeft Nike Tiempo serie is geliefd bij de middenvelder. In de grote fabrikanten zullen in toenemende mate richten op synthetisch bovenmateriaal tijd, voetbalschoenen, lederen bovenkant is bijzonder schaars.
Nike Tiempo Legend V AG van dorsolateraal en tenen zijn gemaakt van zacht kangoeroe leer materiaal, de bovenkant met een diamantpatroon uitlijning, om ervoor te zorgen dat de kangoeroe leder bovendeel materialen na langdurig gebruik niet wordt weergegeven in de "slappe" geval dragen comfortabeler. Boog deel met behulp van lederen textuur close Kanga-Lite 2.0 Microfiber materiaal, HyperShield driedimensionale geweven was het hele vamp een ondersteunende rol gespeeld.
Nike Tiempo Legend V AG, is de eerste om te voelen de schoenen kangoeroes gezicht voeten zacht gevoel van het pakket, dat is waar de voordelen van het bovendeel van leder. Bij de warming-up-activiteiten Dianqiu duidelijk kan voelen de bal met beide voeten touch is zeer reëel, duidelijk, zoals op blote voeten-achtige, dat is de reden waarom veel mensen nog steeds de voorkeur lederen bovenkant schoenen ligt.
Zool maakt gebruik van een nieuw ontworpen TPU materiaal, AG loopzool dan voorheen om meer duurzame, geïntegreerde molding studs mensen geen zorgen te maken over breuk zijn. Transparante zool en studs kijken meer op de kwaliteit, van gif voor serie voorvoet teenontwerp makkelijker om te beginnen en de verandering van richting.

Nike Tiempo Legend V AGVoetbalschoenen
Kangoeroe lederen bovenkant, AG buitenzool voor binnenlandse mensen werden uit grasland verwijderd "technologie stream" betreft, Nike Tiempo Legend V AG is een goed paar schoenen, Nike Voetbalschoenen waard om te kopen!