Nike Voetbalschoenen Kopen Nike HypervenomX Proximo

Posted by admin 20-10-2016 0 Comment(s)

NIke HypervenomX Proximo TF Voetbalschoenen

Nike HypervenomX Proximo dikte van de bovenste en hiel zijn ongeveer 6,63 mm en 7,02 mm, dikte spons kussen, maar de ingebouwde cup verpakte pakketten en hoogtebereik wordt verminderd, en dit is te wijten aan meer comfort en aandacht. U vraagt ​​zich misschien af, verpakt kop wordt verminderd, dan is het gevoel wordt niet gevolgd door een slot zal worden verminderd? Ontwerpers neemt de oplossing is om de dikte van het hielkussen teneinde het evenwicht en comfort verhogen vergrendelen. Plus de aanwezigheid van schoenen kraag, innerlijke verschuiving kraag naad, gevolgd door de soft top, kunnen terecht bij de laatste, in feite, zal de hiel van het pakket niet veel gevoel van verlies, maar het comfort is sterk verbeterd.
Nike HypervenomX Proximo externe tussenzool met behulp van Phylon dempingsmateriaal, zowel ondersteunende rol, en dit kan sterk het gewicht te verminderen. Dempende eigenschappen geen zorgen te maken over, maar het is niet altijd de traditionele Phylon tussenzool materiaal, minder stijf, minder haar een gevoel van macht stomp voelen en schoppen een velddoelpunt. HypervenomX Proximo tussenzool dikte variërend tussen MercurialX Proximo en MagistaX Proximo, als je het gevoel MercurialX Proximo te dun, MagistaX Proximo te dik is, kunt u kiezen HypervenomX Proximo. zag voorzichtig op de bodem evenals "de buik van het beest" patroon, maar met een zeer helder wit, de kleur is mooier schilderij aan de andere kant.
Momenteel zool stijl Nike Voetbalschoenen kleine voetbalschoenen zijn hetzelfde, gevormd door zeshoekige studs, zowel grip en wendbaarheid, maar deze eigenschap is niet duidelijk zool zelf, maar ook tussen de verschillende stijlen zool noch verschil, persoonlijk niet eens met deze aanpak. Dan is er de enorme uitgestrektheid zool, moet deelnemen aan een andere kleur aanpassingen aan de visuele aantrekkingskracht te vergroten.
Als uw kunstgras speelveld is, als je wilt om de hulp Voetbalschoenen Kopen voetbalschoenen ervaren, als je na te streven burst shooting plezier, als je denkt dat je bent breed been, als je budget genoeg, Nike HypervenomX Proximo is een must om te ervaren nieuw werk. Maar het moet ook worden herinnerd dat Feng II gif verzwakte bovenste haptische kracht in ruil voor een gevoel van de onderste ondersteuning is ook zacht, hebben we de geest voorbereid.