Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Voetbalschoenen Kopen

Posted by admin 29-03-2017 0 Comment(s)

Nieuwe Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Voetbalschoenen

Wanneer je op een paar laarzen heeft een snelheid van DNA, Voetbalschoenen Kopen wilde niet een high-speed run is gewoon een grap. Aangezien de snelheid-type laarzen, Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Voetbalschoenen heeft dezelfde zeldzame stuur-. Dankzij de nieuwste technologie Speed ​​Ribs, teen raakt het bovenste deel van de wrijving sterkere controle over de bal kan worden gezegd handig. Dit versnelt sterk het proces, zodat de bal niet kan helpen, maar hebben een misvatting, het echte ding is echt een moordenaar? Dit is duidelijk een paar van controle-type laarzen!
De indruk dat de spelers dragen laarzen moordenaar heeft een sterk eigen vermogen van de groene paard, meestal kunnen vertrouwen op hun eigen persoonlijke vermogen om veranderende situatie op het gebied van explosie punt. Zoals voor de bal? Dat is een tweede optie. Speed ​​Ribs nog steeds profiteren van de nieuwste technologie, in vergelijking met de teen raakt de bovenste regio heeft een sterkere wrijving, boog schiet de bal in de gemeenschappelijke ruimtes van de bovenste wordt dunner, tot stand te brengen meer op blote voeten-achtige gevoel voor de bal, langs om de nauwkeurigheid te verbeteren.
In aanvulling op buiten het toevoegen van Flyknit breien bovendeel vernieuwende elementen, Mercurial Superfly V AG-Pro ook standaard uitgerust op het vlaggenschip Nike / hoge laarzen ACC-technologie om ervoor te zorgen dat vamps goede wrijving kan handhaven onder alle weersomstandigheden. Zoals AG laarzen voor kunstgrasveld en een rauwe, nog steeds verbonden aan de teen ontwerp slijtage coating, maar in vergelijking met de vorige generatie product, is het nieuwe product geen invloed op het gebruik van anti-slijtage coating kleurwaarde transparante hotmelt filmmateriaal.
De nieuwe Nike Mercurial Superfly V AG-Pro Voetbalschoenen buitenzool praten over de nieuwe laarzen gebruikt en maakt gebruik van de "zwarte wetenschap en technologie." Ik in een eerdere zool Mercurial Superfly laarzen vermeld, is de eerste gedachte is het enige verleidelijke carbon fiber patroon. Als u niet in staat om zichzelf verliefd koolstofvezel man te bevrijden waren, dus Mercurial Superfly V AG-Pro buitenzool kan "lijken" om u een beetje teleurgesteld te maken. Verlaten iconische koolstofvezel buitenzool met een nieuwe ergonomische nylon zool, hoewel geen eerdere carbon fiber buitenzool waarde van de Yen rooster volle kracht, maar het dragen van hen zal je een ander gevoel.
De officiële beweerde dat de nieuwe Goedkoop Nike Mercurial zool dan de vorige generatie 40% gewichtsverlies? Ja, je echt niet liegen. Omdat de bovenste verdikking van de meer gematigde aardbeving het gewicht van de binnenzool is toegenomen, bij dezelfde totale gewicht van de schoenen, het einde van nature lichter. De eerste keer voor vele jaren "vlak stuk" een verandering van de normale voetbalschoenen buitenzool volgens buitenzool voet boog design, meer passen bij uw voeten. Hier in het bijzonder te prijzen hetzelfde ergonomische ontwerp van de Mercurial Superfly V AG-Pro inlegzolen, het dragen van hen niet alleen passen bij de voet, maar een kwalitatieve sprong demping. Binnenzool en de buitenzool en zijn verbonden NikeGRIP technologie om ervoor te zorgen dat niet slipt in de schoen binnenzool.