Nieuwste 2018 Adidas Predator 18 FG Voetbalschoenen Evaluatie

Posted by admin 23-03-2018 0 Comment(s)

Nieuwste 2018 Adidas Predator 18 FG Zwart Wit Goud Voetbalschoenen Shop
Na twee jaar met pensioen te zijn gegaan en terug te keren naar de arena, is de interne kracht van Adidas Predator 18+ FG nog hoger: het is niet alleen een ACE met een wrijfstrip. Om allround draagcomfort te garanderen, gebruikt de Predator 18+ geavanceerde Primeknit-stoftechnologie aan de bovenkant en kraag om de voetcontouren op natuurlijke wijze in te pakken nadat de speler sneakers draagt, waardoor de sneakers net zo comfortabel zijn als de aangepaste versies. pasvorm. Er moet echter op worden gewezen dat een dergelijk gevoel voor een compact pakket wellicht niet erg vriendelijk is voor vrienden met een brede poot en op het moment van aankoop als te groot kan worden beschouwd. Om ervoor te zorgen dat de bovenzijde van de stof in alle weersomstandigheden kan worden bespeeld, wordt de ControlSkin-technologie die wordt gebruikt in de bovenzijde van de ACE 17 + Purecontrol verder geüpgraded op de Predator 18+, waardoor de bovenzijde zacht en flexibel wordt. De combinatie van de signature-frictiestaven van de ControlSkin en de Adidas Predator 18+ FG versterkt het gevoel van de bovenkant van de stof en de wrijving van de bal.
Als de eerste schoenveterloze Falcon-voetbalschoen heeft de Goedkoop Adidas Predator 18+ FG de Purecut Laceless geïntegreerde structuur in ACE. Geen kant ontwerp op de wreef om een ​​comfortabele platte bal ruimte bieden voor de spelers, maar wel een met een tong deel Sockfit Collar na meer geoptimaliseerde ergonomisch ontwerp, maar ook verbetering slijten gemak. Het is vermeldenswaard dat de rode voering en de Predator-lettertype-logo's die Sockfit Collar ook draagt, vol zijn van verstikking. Om losse stoffen op de bovenkant te voorkomen, gebruikt de Predator 18+ bovendien een gesmeed Knit-structuur in het midden om het bovenwerk te ondersteunen en de voeten veilig te vergrendelen en stabiliteit te bieden.
De welbekende Goedkoop Adidas Full-size BoostTM tussenzool op de ACE17 + Purecontrol blijft behouden op de Predator 18+. Door de tussenzool van schuim, wanneer de energie die vrijkomt uit de depressie zoveel mogelijk naar de voeten wordt teruggevoerd, kan deze het energieverlies in de beweging verminderen, de beste dempingservaring van de industrie bieden en het draagcomfort verbeteren. Een hielbeschermingshoes wordt gebruikt bij de hiel, en deze wordt ook ingewreven en behandeld en het bovenste oppervlak bedekt door de volledige wrijvingsbalk is aanmatigend. De nieuwe Controlframe buitenzool is licht en flexibel, met een gestroomlijnde, veelhoekige spike, rekening houdend met zowel grip als stuurflexibiliteit.De lengte van de FG-spikes is matig en de gemiddelde binnenlandse mensen hebben geen druk.
Predator, als een slogan van een krachttype die begon van eigenaar te veranderen en het type voetbalschoenen beheerste, trad opnieuw Predator 18+ binnen met "Master Control" als zijn slogan en vond zijn marktpositie nauwkeurig. Hoewel er altijd een gezegde is geweest met de naam "Geen Falcon na de 9 (10) Generatie", waren het uiteindelijk de fans die niet konden accepteren dat de positionering van de Predator-serie zelf was veranderd. Als u een kangoeroe leer met een wrijving strip minnaar, dan ontmoet je de huidige markt het dichtst bij de "oude Falcon gevoelens" van het product moet de Nissan-versie van de Mizuno Wave Ignitus 4 zijn, als je van Boge Ba, Ozil en Ali Dit soort creatieve spelers houdt ervan om de controle over te nemen, dus de nieuwe Adidas Predator 18+ FG is de beste keuze voor jou.
Goedkoop Adidas van bekende Duitse sportartikelen merk, opgericht door Adolf Dassler in 1949, voornamelijk de productie van sportkleding en sportartikelen, de belangrijkste functie van haar producten, met inbegrip van sportieve prestaties serie, de belangrijkste trend van klaver-serie, een reeks van de vrije tijd NEO-serie.
Adidas Predator FG serie was ooit een van de meest klassieke voetbalschoenen van Adi. De eerste verschijning in 1994, kondigde de opschorting van de productie in 2015. In de 21e en 14e generatie was de Falcon-serie getuige van de glorieuze jaren van sterren als Zidane en Beckham. En net op 17 november keerde de klassieke Falcon-serie van Adidas terug.
Hoewel er geen wedergeboorte terug Falcon iconische valgus grote tong, maar Adidas Predator heeft de zegen van de nieuwste technologie, de prestaties is zeker het hoogtepunt van de Falcon serie. Het topmodel PREDATOR 18+ FG maakt gebruik van het mainstream geweven ontwerp van de Primeknit-sokkenhoes en geeft de tong op; PURECUT-schoenveterontwerp verhoogt de aanraking van de voet. Rubber wrijfstrips werden toegevoegd aan het voorste gedeelte van de schoen en de instap, en de NON STOP GRIP (NSG) 3D-bulten werden toegevoegd aan het bovendeel om de aanraking te vergroten. De Boost-technologie van Adi is aan de tussenzool toegevoegd om uitstekende demping en uitstekend voetenwerk te bieden. Lichtgewicht SPRINTFRAME buitenzool met TotalControl-spikes, in staat om de bal te besturen met een hoge snelheid en stabiele grip.