Nieuwe Voetbalschoenen-Nike MercurialX Proximo

Posted by admin 13-10-2016 0 Comment(s)

Nike MercurialX Proximo Street Voetbalschoenen

In deze cursus nu de nummer kan niet voldoen aan de behoeften van een groot aantal voetbalfans van het tijdperk, meer en meer mensen overstappen naar kleinere games. In het kleine spel is zich volledig bewust van de spelers om een ​​creatieve plek om te spelen, Nike lanceerde een reeks FootballX schoenen, is het hoofd van Nike MercurialX Proximo.
En MagistaX een, Nike MercurialX de 11 NPC voetbalschoenen top wetenschap en technologie toegepast op het gebied van kleine schoenen om te gaan met de strenge eisen van de straten, hard en kooi voetbal.
Mercurial Superfly IV en het gebruik van een soortgelijke uitstraling Nike MercurialX Proximo, lid van de lage te helpen Phylon demping technologie voor een beter comfort, terwijl straatvoetbal de meest vatbaar voor onderdelen dragen ook is toegetreden tot de Nike Grind rubberen versterking.
De top voetbalschoen technologie en design elementen die uniek zijn voor een klein gebied van voetbalschoenen gecombineerd om de meest geavanceerde Nike voetbalschoenen te creëren, maar ook een nieuw tijdperk van de straat Nieuwe Voetbalschoenen.
En een aantal kleine veldspelers na gesproken, Nike beseften dat ze hopen dat een klein gebied van schoenen en ghost-kaarten en moordenaars gelijkwaardige prestaties, maar tegelijkertijd buitenzool en kleur moet een unieke kleine boerderij hebben. Nike MercurialX Proximo eerste gedrukte kleur op een zwarte achtergrond geometrische patroon dat is geïnspireerd op de straatverlichting verstrooiing.