Kopen Nike Magista Obra Nike Voetbalschoenen

Posted by admin 22-03-2017 0 Comment(s)

Nike Magista Obra FG Soccer Presents

Nike Magista  als Nike schoenen vervangen CTR360 revolutionair, is verschenen sinds zorg.
Nike is nog steeds gebruik van de drug in de voorkant loopzool geprezen 1, aren dicht en verspreid, holle ronde nagels kan een goed begrip van de grasmat, hoewel ik ben niet een snelheid-type speler, maar dit paar schoenen om mee te beginnen absoluut een van de beste soorten schoenen, uitsluitend door K-type centrale versterkingsbalk overmatige verdraaiing te voorkomen tijdens inspanning schoenen, maar de rebound is krachtiger.
Goedkoop Nike Magista Obra vamp vamp door de flyknit breien, BRIO kabel (dat wil zeggen, verminderde dichtheid flywire) en een lavan hete smelt film, en Nike's top ultra-top sneakers en unieke ACC all-weather wetenschap en technologie.
Hoewel bovenste gebreide, dat wil zeggen schoenen, maar zachtheid niet wat ik gedacht, integendeel, het is heel moeilijk, misschien dit ontwerp is aan en kracht in evenwicht.
Goedkoop Voetbalschoenen Zie bovenste is bedekt met verhoogde lijnen, Kopen Nike Magista Obra en de lijnen had betrekking op de hele schoen, een lange pass en schot als je heel gemakkelijk een aantal rotatie kan toevoegen aan de bal. In vergelijking met andere materialen bovendeel, kracht gevoel gebreid materiaal sterker dan de leer materiaal (zoals kangoeroe leer en het looien kuit), maar niet dwingen en voelen pu bovenste aas zeer snel.
Omdat het wordt gebreid, gevoel is verwant aan het spelen op blote voeten, mist de meest intuïtieve verandering is dat de bal heel slim is geworden, met een vergelijking van de officiële als te zeggen dat de bal is meer verbeeldingskracht. Zal zeer nauwkeurige lange pass, de bal vanwege de nabijheid van de lossing op blote voeten erg makkelijk is geworden. Figuur III zien we de binnenzijde van het midden van de veters zijn gedeeltelijke voet, dus veel van het gebied buiten de wreef van de linker schoen, druppelen vol gevoel controle, vanwege het bovenste uitsteeksel, het voelen van de bal zal gemakkelijk onder controle gebracht zijn, hoewel ik dribbelen is niet een speler, maar ook af en toe zetten spook kaarten flitsen van actie.