Kopen Nike Hypervenom Phantom II Neymar x Jordan FG Te Koop

Posted by admin 26-01-2018 0 Comment(s)

Kopen Nike Hypervenom Phantom II Neymar x Jordan FG Zwart
Medio 2015 bracht NIKE officieel de Goedkoop Voetbalschoenen opvolger van de eerste generatie gifbijen uit: Hypervenom II voetbalschoenen. Het NIKE ontwerpteam zet zich in voor de Poison Front 2-generatie schoenen in de ultieme behendigheid met de ultieme schoenen, de Pokerstall 1 generatie schoenen om elk onderdeel te verbeteren. We kunnen zien dat de nieuwe generatie van de Wespen 2 maakt ook gebruik van een dynamisch aanpassen Magista Obra schoenen en schoenen Superfly IV kraag technologie, NIKE lijkt erop dat er plannen zijn om te spelen in het einde van een. Vamp wordt gebruikt NIKE unieke Flywire flyline-technologie en NikeSkin vamp-technologie, wat het comfort van schoenen en pakket aanzienlijk verbetert. Ontwerp met losse teenscheiding, zodat spelers plotseling kunnen veranderen om snel te reageren. Bovendien is de zolen van de oranje, zwarte vlekken zolen ontwerp indrukwekkend. FG-spijker geschikt voor hoogkwalitatief echt gras, AG-spijker geschikt voor grasveld.
Hypervenom uitgerust met Voetbalschoenen Voor Heren de tweede generatie dynamische kraag om de gelederen van high-top voetbalschoenen in te voeren, in feite is dit high-top ontwerp is gemakkelijk om mensen te laten associëren met basketbal schoenen. De tweede generatie Hypervenom spoor II actief absorberen consumentenfeedback, de dynamische verandering van een kraag van hechten van de pees van de hiel contactgebied, effectief kan voorkomen dat slijtage hakken, tegelijkertijd de dynamische elastische kraag maakt ook slijten proces soepeler. Met de toevoeging van een dynamische kraag, heeft de schoen een uit één stuk bestaand tongontwerp dat de kraag en de tong integreert op basis van Flykint-stof. Door het gebied van de schoenveter te verkleinen, creëren ontwerpers een groter deel van de bal. NIKE Hypervenom spoor II NJR x JORDAN anders dan opwekking van het bovenste NIKESkin Hypervenom Deze voetbalschoen bovendeel joint productieproces verfijnder, meer contouren past de voet, Smart lift worden gedragen, waarbij Neymar football Stijl is ook zeer evenredig. Nike Hypervenom Phantom II NJR Breng comfortabele NIKESkin-vamp plus Flywire- en ACC-technologie aan, zodat spelers zonder problemen genieten van de prestaties.
Enig gebruik Nike Hypervenom Phantom van nylon schoenen en Pebax® composietmateriaal, rekening houdend met de levensduur en prestaties. Buitenzool voorvoet sub-teen design en nagel om een ​​snelle start en acceleratie te garanderen, terwijl de hulpcilinder nagel spelers snel te veranderen om de flexibiliteit op het veld te verbeteren. Wetenschappelijk verdeelde spikes in combinatie met gegoten inlegzolen zorgen voor comfort tijdens het dragen. Inmarsat gedrukt op het joint joint logo van Neville en Joe Bangzhu is om de nobele afkomst van deze voetbalschoenen te benadrukken.
Als de nadruk op flexibiliteit en Nike Hypervenom snelheid van voetbalschoenen, NIKE Hypervenom Phantom II doelgroep is dit hof Neymar "dansers", hoewel de voorkeur NIKE Neymar dragen camouflage deel van de Mercurial Vapor, maar dit belet niet dat NIKE Hypervenom Phantom II NJR × JORDAN geweldig. Gemaakt in Italië, Joe helpt de belangrijkste open, je verdient.