Kopen Nieuwe 2018 Adidas Predator 18+ FG Voetbalschoenen Online

Posted by admin 13-04-2018 0 Comment(s)

Nieuwste 2018 Adidas Predator 18 FG Zwart Wit Goud Voetbalschoenen Shop

Waarom zowel Adidas Predator 18+ FG als Purecontrol duidelijk moeten zijn, Adidas Predator en Aas zijn in essentie dezelfde soort. Terugkomend om te proberen op comfort, moet dit worden afgeleid uit de Predator 18+ zachtere Primeknit gebreide bovendeel, maar geen druk te voelen in je voeten, omdat de schoenen voordat magazijn Purecontrol complexe interne vergrendeling te annuleren. Hoewel de hoogte van de Sockfit-kraag vreemd lijkt, maar in feite niet de strakheid van het enkelgebied veronderstelt, of zelfs het bestaan ​​ervan voelt. Om eerlijk te zijn, de Predator 18+ is nu meer compatibel met het been, waardoor het gemakkelijker is om aan en uit te trekken, en heeft een comfortabele bovenvoet. Maar voet slank Ezer moet voorzichtig, zou spelers Predator 18+ niet al te dunne benen, slijtage stabiliteit zal ontbreken.
Terugkomend op de Predator-serie, brengt de Predator 18+ eigenlijk een ander bovengevoel. Voormalig "Falcon" serie Power Swerve kracht en boog attributen zijn nu meer controle Controle moet worden vervangen in de afgelopen jaren, vooral na gebruik van de Primeknit Adidas gebreide materiaal, flirt aanraking, de mogelijkheid om een ​​aanzienlijke stijging te regelen, die kunnen worden De oude "Falcon" kan de kenmerken niet evenaren.
In het echte gevecht, Adidas Predator 18+ FG vamp toont wel aan zeer goed contact, dikte en zachtheid vamp vergelijking met de vorige twee generaties van voetbalschoenen zonder veters Purecontrol vamp is aanzienlijk verbeterd, het dragen van gevoel is bijna volledig verschillend a. Ace 16+ Purecontrol is zwaar, Ace17 + Purecontrol is compact, en Predator 18+ verpakt precies goed, plus echte lichte aanraking, kan worden gezegd dat ze zeer goed te zijn.
Sinds de naam "Predator" heeft de wrijvingsstreep van de bovenste schoen praktische effecten? Het antwoord is negatief, of het kan niet echt worden gevoeld als de rubberen wrijvingen van de oude Falcon. Predator 18+ bovenste strepen, de voorvoet van de voet wreef eigenlijk maken natuurlijke aanleg soepeler, en een nieuwe boog met behulp van fringe Forged Kint voorbereiding technologie, hardheid is meer play-ondersteuning, een stabiliserend effect .
Uiteindelijk werd er gezegd dat Sockfit-gebreide kragen wederom op het hoofd van de "menselijke anatomie" werden geplaatst. Is er enige vooruitgang in de kraag van Predator 18+ voetbalschoenen? Natuurlijk, de eerste twee generaties van voetbalschoenen Purecontrol kraag of het is verpakt en duurzaamheid zijn niet een zeer goede prestatie, gebrek aan steun voor dit belangrijke deel van de enkel, in het bijzonder een voetbalschoen zonder veters. De nieuwe Predator schoen 18+ kraag hoog en materialen verbeterd, terwijl het proberen te voelen bevestigd samenwerking met de sok in het bijzonder verpakt en vergrendeld op de wreef perfect.
Omdat we een nieuw product volledig willen ervaren, is de evaluatie van Xiao Bian de FG-buitenzool met ControlFrame-technologie en BOOST-demping. Door praktische ervaring is de grote bodem van de Predator 18+ superieur aan de vorige SprintFrame buitenzool wat betreft grip, stabiliteit en rebound-ondersteuning. De verandering in de vorm van de spikes heeft niet alleen een aanzienlijke toename in grip, maar toont ook superioriteit in de stabiliteit van de beweging. Door een dubbele dichtheids zool materiaal vermindert het gewicht van de drager, maar niet afneemt, maar in het midden van de zool start pedaal, de ondersteunende kracht en terugvering goede respons. Om te zeggen dat de vergelijking niet gevoeld BOOST demping technologie, en zelfs in het einde toegetreden BOOST demping-technologie in combinatie met de binnenzool demping technologie heeft ook BOOST zegen. Misschien bestaat de dempingsprestatie wel, maar het is niet zo voor de hand liggend als de UltraBOOST hardloopschoenen. De functie van de hele buitenzool is erg goed en verdient erkenning!
Kopen Adidas Voetbalschoenen CONTROLSKIN is een zeer prominent punt. Je voelt je heel hulpvaardig als je de bal stopt, vooral als het gaat om hoog balbezit. De bovenste wrijfstreep werkt goed voor het bufferen van de bal, zodat u de bal gemakkelijk kunt stoppen.
Geen schoenveterontwerp laat een groot gebied in de schoen toe om de bal te passeren, maar de naam van de Predator 18 + komt van de kracht van zijn schot. CONTROlSKIN laat het hele bovenste gevoel aan als SweetSpot. Previous Predator benadrukte de extra ondersteuning voor het fotograferen in de voetboog, assisteert bij een lange pass en extra zegen voor balrotatie, maar de Predator 18+ is anders. Positief voetvolley is zijn kracht. In de afgelopen jaren hebben we geprobeerd alle soorten schoenen geschoten - het raken is klein snelheid-type schoenen, terwijl grotere gecontroleerde voetbalschoenen raken gebied, maar Predator18 + is onze meest krachtige in de afgelopen jaren geprobeerd om schot Scherp wapen.
Full shots voelen krachtiger en nauwkeuriger. De vorige Predator liet je voelen dat je de hoeken van de lobs niet kon bedenken. Predator 18+ geeft je echter de wens om een ​​volledige opname te maken. Werkelijk, CONTROLSKIN geeft je een gevoel van kracht en schiet nauwkeuriger.
De eerste indruk op de voeten is dat de Adidas Predator 18+ FG er veel beter uitziet dan alleen. De SOCKFIT-halsband is verlengd zodat het rood levendig zichtbaar is en de moderne Predator voelt.
Nieuwste 2018 Adidas Predator 18+ FG Voetbalschoenen Shop Het lijkt misschien te strak in het begin, maar het is normaal. Over het algemeen zien mensen het ontwerp zonder veters en ze denken dat het los zit, maar het is vaak het tegenovergestelde. In het begin zullen de schoenen enigszins overcorrigeerd zijn en zal het gebrek aan veters worden gecompenseerd door op de voeten te drukken. De voeten gaan in de tegenovergestelde richting open. Het zal niet lang duren voordat de voeten comfortabel aanvoelen.
Voor zover het aanvoelt was het niet zoals de valk van het verleden, het is zeker niet zoals het, omdat het helemaal niet is. We hebben altijd gezegd dat de valken zijn teruggekeerd, maar zolang je ze draagt, zul je begrijpen dat de valken niet zijn teruggekeerd, maar zijn opgestaan. Dit is Predator 2.0
Uiteraard kunnen halsbanden met hoge toppen in het begin ongemakkelijk zijn, maar ze zien er veel beter uit dan Ace of andere merken van hoge schoenen. SOCKFIT-halsbanden spelen een rol bij het bevestigen en beschermen van de enkels, niet in chaos. Beter dan de kraag van Nemeziz.
Het bovenwerk van de ANATOMICAL-schoen zorgt voor een goede vergrendeling. Je voelt echt dat de voeten stevig in de schoenen zitten. Mensen die geen schoenen zonder schoenen passeren, hebben de neiging zich zorgen te maken over hun voeten in de schoenen. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Over het algemeen is de Predator 18+ een zeer uitgebreide voetbalschoen. Niet alleen comfortabel, maar ook high-tech extra langs de bal en schieten, maar heeft ook een gevoel van licht, dus je kan het niet helpen, maar denken aan de 2018 Predator Wat kan je meer vragen? Ja, als de rode valgus-tong mooier en nostalgischer is, zal Adidas geen concessies doen aan de prestaties om sommige grote spelers blij te maken. Ze zullen dit niet doen.
Het beste wat ze kunnen doen is de beste voetbalschoenen ontwerpen voor de beste spelers, en het behouden DNA van Predator en klassieke kleurafstemming zijn slechts de kers op de taart. Predator is niet teruggekeerd, het is Nirvana!