Kopen Adidas ACE 16+ PureControl FG Voetbalschoenen Sale

Posted by admin 05-12-2016 0 Comment(s)

adidas ACE 16+ Purecontrol FG AG

Voetbalschoenen Sale Ze droeg zeer kleurrijke halogeen debuut, Kopen Adidas ACE 16+ PureControl FGprille voetbalschoenen is de focus van de aandacht van iedereen. Vorig jaar, om het beeld van de zwarte schoenen voor het eerst uitgebracht, testen behalve geen kanten details, zonder enige extra informatie bleek te verleiden ieders eetlust. Vandaag officieel opgenomen voor de verkoop, natuurlijk, iedereen wilde weten hoe het precies is prestaties. Vanuit ons oogpunt microblogging opmerkingen, veel Ezer bezienswaardigheid is anders, maar uiteindelijk zijn gerelateerd aan de strijd, om twijfel weg te nemen, zodat meer mensen om het te proberen. Geconfronteerd met twijfels, kan Purecontrol alleen maar spreken met hun eigen kracht!
Vamp dan Nike Magista Obra zijn dikke, hete smelt film mulchen laat de bovenste matige hardheid en met weinig taaiheid; buitenste bovenkant met Adidas drie strepen op basis TPU structuren voor de buitenkant van het bot stevig schoenen stereotypen, een derde van de hoogte van de wreef gewoon op slot; mediale hakken in het magazijn, zijn er twee verhoogde sponsvoering, spelen hiel slot; gebreide laarzen te spelen is de meest primitieve voet slot is op zijn plaats een belangrijk onderdeel van de kant en ten slotte natuurlijk wreef elastisch gebreid materiaal, benauwdheid is krap, maar als je schoenen dragen passende activiteiten, alle componenten eerder elkaar gezegd, en al snel zul je voeten te vinden geschikte locatie, worden aangepast aan de juiste dichtheid dichtheid, dragen een optimaal effect, dat Purecontrol kan zonder veters plaatsen tellen als zwarte wetenschap en technologie?
Eerste ervaring Purecontrol vamp, Adidas ACE gevoelens zijn iets anders. In vergelijking met de vorige generatie Ace15 + Primeknit, Purecontrol vamp tot "harde" nummer, niet de vorige generatie Primeknit breien bovendeel breiden zacht gevoel. Dit komt omdat Ace16 + Purecontrol om het ontwerp zonder veters aan de schoenen voor de palm draagt ​​ook een deel van het slot, zodat voorvoet hardheid toeneemt. Maar we hebben geen zorgen, Purecontrol altijd gebreide bovenste, het gevoel is niet van plan om toch te verdwijnen, maar dit verhoogt ook de hardheid voor de opwekking en Ace15 + Primeknit dunne gebreide bovendeel, zijn we bezorgd geweest zal scheuren door de bovenste, dus alles is niet perfect.
Goedkoop Adidas ACE In aanvulling op de hardheid in vergelijking met de vorige generatie verbeteren, Adidas Primeknit brei bovendeel ons opnieuw te veroveren. En passen bij uw voeten, met de uitbreiding van de beweging van de voet en de bovenste film geproduceerd door aanraking en NSG technologie brengt wrijving zijn precies goed, het verhogen van de dikte van de bovenste ook verbetering van de veiligheid. Misschien op een dag, de ontwikkeling van de technologie die maakt echt gebreide bovendeel Materiaal kangoeroe leder voetbalschoenen van het historische toneel.