Kopen 2018 Adidas Predator 18+ FG Voetbalschoenen Online Sale

Posted by admin 01-06-2018 0 Comment(s)

Kopen Adidas Predator 18+ FG Voetbalschoenen

Falcon-serie kan worden gezegd dat de klassieke serie Goedkoop Adidas, heeft vandaag haar nieuwe terugkeer na uitschakeling in 15 jaar, de nieuwste gebreide bovendeel en zegen Boost-technologie maakt het ook mogelijk nieuwe Falcon prestaties krachtiger.
Hoewel er geen wedergeboorte terug Falcon iconische valgus grote tong, maar Adidas heeft de zegen van de nieuwste technologie, de prestaties is zeker het hoogtepunt van de Falcon serie. Topmodellen Adidas Predator 18+ FG met de mainstream Primeknit gebreide sokken ontworpen bovendeel, gaf de tong; PURECUT geen veters ontworpen om voet aanraking te verhogen. Vamp en wreef regio extra wrijving die rubberstrip, die de bovenste NON STOP GRIP (NSG) 3D keer hobbels toeneemt. De Boost-technologie van Adi is aan de tussenzool toegevoegd om uitstekende demping en uitstekend voetenwerk te bieden. Lichtgewicht SPRINTFRAME buitenzool met TotalControl-spikes, in staat om de bal te besturen met een hoge snelheid en stabiele grip.
De eerste indruk op de voeten is dat de Adidas Predator 18+ FG er veel beter uitziet dan alleen. De SOCKFIT-halsband is verlengd zodat het rood levendig is en het gevoel van een moderne Predator onthult.
Het lijkt misschien te strak in het begin, maar het is normaal.Adidas Predator Over het algemeen zien mensen het ontwerp zonder veters en ze denken dat het los zit, maar het is vaak het tegenovergestelde. In het begin zullen de schoenen enigszins overcorrigeerd zijn en zal het gebrek aan veters worden gecompenseerd door op de voeten te drukken. De voeten gaan in de tegenovergestelde richting open. Het zal niet lang duren voordat de voeten comfortabel aanvoelen.
Voor zover het aanvoelt was het niet zoals de valk van het verleden, het is zeker niet zoals het, omdat het helemaal niet is. We hebben altijd gezegd dat de valken zijn teruggekeerd, maar zolang je ze draagt, zul je begrijpen dat de valken niet zijn teruggekeerd, maar zijn opgestaan. Dit is Predator 2.0
Uiteraard kunnen halsbanden met hoge toppen in het begin ongemakkelijk zijn, maar ze zien er veel beter uit dan Ace of andere merken van hoge schoenen. SOCKFIT-halsbanden spelen een rol bij het bevestigen en beschermen van de enkels, niet in chaos. Beter dan de kraag van Nemeziz.
Het bovenwerk van de ANATOMICAL-schoen zorgt voor een goede vergrendeling. Adidas Predator FG Je voelt echt dat de voeten stevig in de schoenen zitten. Mensen die geen schoenen zonder schoenen passeren, hebben de neiging zich zorgen te maken over hun voeten in de schoenen. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken.
Onvoldoende? Dit probleem is moeilijk. Het ontwerp van de zool is niet zo uitstekend, maar het is ook heel bevredigend en er is geen probleem. Inderdaad, de verbetering van de voering is moeilijk op te merken, maar er is geen probleem. Het enige dat als ontoereikend kan worden beschouwd, is het gevoel van strakheid aan het begin, dat afhangt van de individuele voorkeuren van de spelers. De Predator is een beetje dikker dan de snelheid voetbalschoenen, maar de zogenaamde kritiek is zo veel.
Al met al is de Kopen 2018 Adidas Predator 18+ FG Voetbalschoenen Online een zeer uitgebreide voetbalschoen. Niet alleen comfortabel, maar ook high-tech extra langs de bal en schieten, maar heeft ook een gevoel van licht, dus je kan het niet helpen, maar denken aan de 2018 Predator Wat kan je meer vragen? Ja, als de rode valgus-tong mooier en nostalgischer is, doet Adidas geen concessies aan de prestaties om bepaalde grote namen gelukkig te maken. Ze zullen dit niet doen.
Het beste wat ze kunnen doen is de beste voetbalschoenen ontwerpen voor de beste spelers, en het behouden DNA van Predator en klassieke kleurafstemming zijn slechts de kers op de taart. Predator is niet teruggekeerd, het is Nirvana!