Goedkoop Nike Voetbalschoenen Nike Mercurial CR7 Te Koop

Posted by admin 15-08-2017 0 Comment(s)

Nieuwe Nike Mercurial Superfly V CR7 FG Heren Voetbalschoenen

Maotouxiaohuo groeien uit Engeland debuut als de nieuwe koning van de legendarische Rode Duivels No. 7, dan is uw bezoek aan het Bernabeu, 500 ballen om hun zaak te voltooien, Cristiano Ronaldo geweldige carrière mijlpalen zijn allemaal dragen Mercurial serie is voltooid.
Nike Voetbalschoenen moordenaar na de banner werd gekenmerkt door de afdruk van Nike Mercurial CR7, dit is niet alleen een perfecte moordenaar familieovererving overdracht van staven, ook moordenaar DNA.
De totale configuratie van de schoenen de essentie van de prestigieuze Mercurial Superfly volledig behouden.
Nike Flykint vliegen weeftechnieken met de bovenste zijden van de vliegen lijn Flywire bieden niet alleen op blote voeten-zoals voetbal ervaring voor de spelers, maar ook om het comfort van de sterkte van de bovenste waarborgen en te dragen.
Met het oog op een nog betere visuele effect te creëren, deze schoenen maken gebruik van de bovenste Swoosh stralen materiaal, zal het materiaal af te vallen of mindere mate onder het eigenlijke proces. ACC coating zorgt zelfs nog kunnen tractie in droge omstandigheden vergelijkbare bovenste regenachtige dagen, werkelijk alle weersomstandigheden control.
Mercurial CR7 Hoewel deze dubbele duur voor de Roemeense president exclusieve, maar zijn bekend met Cristiano Ronaldo weet dat hij gebruikt is verbeterd na het midden van de top-versie. Flykint high-top schoenen, hoewel de verschijning van subversie en verbeteren van de ervaring van het dragen, maar het ongemak van het dragen van zo veel professionele spelers hebben de handen afgesneden high-top, maar ik denk dat niemand zou willen op deze limited-edition zwaaiende schaar bar !
CR7 Superfly zool opnieuw met een volledige lading van de ondertekening koolstofvezel zolen, en had de flexibiliteit van verbeteringen op basis hiervan kan beter stomp verstrekken wanneer de spelers. Design in de voorvoet punten teen nagel, evenals een nieuwe leiding verdeling kan een betere grip voor de spelers in de stomp te bieden.