Goedkoop Nieuwste 2018 Adidas Predator 18.1 FG Voetbalschoenen Online

Posted by admin 26-02-2018 0 Comment(s)

Nieuwste 2018 Adidas Predator 18.1 FG Zwart Wit Goud Voetbalschoenen Online

Toen Adidas in 2015 de stopzetting van de Predator Falcon-voetbalschoenen aankondigde,Voetbalschoenen Kopen beleefden de drie bars een waanzinnige spit. Elke keer als Adidas klassieke gegraveerd op de Falcons altijd in staat zijn om ieders kopen binge leiden, misschien wel het vlaggenschip Predator Falcon is echt een enorme erfenis, en misschien een nieuw materiaal aan de Predator Falcon wedergeboorte kansen. Sinds alle speculatie en Beckham, Zidane en ander Predator Falcon Icon level character's harde werk, Predator Falcon, heeft dit invloed op talloze schoenenfans die opnieuw de protagonist van de wereld zijn geworden. Predator 18 van de gevoelens van terugkeer, van wetenschap en technologie is een nieuwe mijlpaal
Persoonlijk gezien zou de Predator Falcon-voetbalschoen in mijn hoofd de grote tong, drie balken en het iconische bovenwerk van kangoeroeleer moeten zijn. Het is echter jammer dat deze klassieke elementen die in mijn gedachten blijven nauwelijks te zien zijn in de nieuwe Predator 18. Primeknit stof materiaal Adidas heeft geleid tot meer moderne high-top uitstraling Predator 18, zo zien we 18 +, 18.1, 18.2 en 18.3 zijn uitsluitend gebruik van high-top laarzen ontwerp, slechts 18.4 is de traditionele low-cut-structuur. In tegenstelling tot vorige hoogbouw platte ontwerpen, deze keer gebruikt Predator 18 een slanke bovenste halslijn met een lage voorkant en een lage voorkant. Er zijn geen iconische tekst en ontwerpen aan de binnenkant van de bovenkant, met slechts 18.3 een iets kleiner Adidas LOGO te zien.
Schoenen buiten een meer Goedkope Voetbalschoenen verenigd lichaam van vijf paar schoenen, allemaal zwart bovenste wit plus drie bars, Predator 18 series startkleur dit keer op basis van de drie primaire kleuren rood zwart en wit iconische falcon heeft zich aangesloten bij roos op goud, traditioneel beschouwd als de innovatie nu!
We noemden het eerder, het iconische materiaal van de Predator Falcon zou kangoeroe moeten zijn, en de meesten moeten het kalf het verzachten! Dit is ook het hart van veel mensen de beste bestemming van de Roofvos.
Maar het spijt me, Adidas Predator 18.1 FG deze keer is er geen gebruik gemaakt van leermateriaal in de Predator18, slechts enkele spelers hebben een aangepaste versie van het bovenwerk van kangoeroeleder.
Predator 18+ behulp van ultra Primeknit bovenweefsel bovenste, buitenste verpakt ControlSkin, deze twee technologieën maakt frictie strip zich niet meer ingebed in de buitenwereld, maar in het bovenste materiaal zelf. De sleutel is dat deze manier van behandelen de bovenstof zacht en flexibel houdt.
Zowel 18.1 als 18+ hebben dezelfde textuur en compositie, maar de verschillen tussen de twee zijn als volgt: het bovenwerk van 18+ is zachter en elastischer, het bovenwerk heeft een andere vorm en het 18+ oppervlak presenteert een soort matte afwerking, het weefsel een materiaal dat de lijnen van punten vlakke verdeling, waardoor niet erg duidelijk, dat een enkele rij 18.1 van de streng een draadvormige stip, waardoor duidelijk .
18+ gebruikt Adidas Predator tegenwoordig het meest populaire all-in-one fabric-tongontwerp zonder veters.
De 18.1 en 18+ schoenen zijn identiek, maar hebben zich aangesloten bij het schoenvetersysteem, dus ik denk dat er niets mis is met het nemen van de 18.1 schoenveter als schoenveter.
Een andere grote verandering dit keer is de kraag,Adidas Predator FG de 18 + en 18.1 Sockfit Collar maakt gebruik van een meer ergonomisch ontwerp, in aanvulling op meer bevorderlijk om te dragen, voelt comfortabeler dragen. Het is echter onduidelijk of deze hoogwaardige mop zal worden gedragen of niet, afhankelijk van de daadwerkelijke gevechtsfeedback van iedereen achter ons.
Voordat ik iemand zag vragen: Predator 18+ en 18.1 is slechts een verschil tussen een schoenveter? Van de huidige oogpunt van een uitgebreide analyse, maar consistent in zowel de bovenste materiaal en de samenstelling van het bovenstaande, maar was nog sprake van een aantal bovenste kleine verschillen, maar dit verschil is heel subtiel, maar het bestaat. De andere is het verschil tussen de voorkant en het midden van de twee Boost-schokabsorptiestructuren. Als u de behoefte om dat ultieme gevoel en de bovenste Boost shock ervaren voelen, wil je misschien een paar honderd stuks te brengen om te beginnen over de top, als je voelt dat de bovenstaande twee is niet zo belangrijk, de top is ongetwijfeld de beste keuze.