Goedkoop Adidas Voetbalschoenen Adidas ACE 17+ Purecontrol

Posted by admin 10-03-2017 0 Comment(s)

Adidas Ace 17+ Pure Control FG Voetbalschoenen

Strikt genomen, Adidas ACE 17+ Purecontrol release van het product, maar het is duidelijk Adidas om te bewegen in het nieuwe jaar voor de volgende stad. Adidas ACE revolutionair instrument van meningsuiting. Als er geen veter systeem, het gezicht van de traditionele gebreide schoenen voetbalschoenen reuzen innovatief genoeg is, dan wat wordt beschouwd als de revolutie? Laat de schoen afdeling bracht ons naar de vraag of de Adi hun tweede-generatie voetbal veters te zien naar een nieuwe hoogte, of hoe kunnen we Dragon in onze voeten.
Adidas ACE 17+ Purecontrol Voetbalschoenen gemakkelijke toegang tot de 2016 Best Concept award schoenen, vullen elkaar aan en een praktisch. De originele versie van de grote, maar je kunt onder krachtig actie vergrendeling schoen magazijn vinden ontbrak voldoende gevoel en kan niet worden aangepast voor een paar schoenen, de schoen laatste is het moeilijk om perfect te passen bij de voet. Als Adi had deze problemen kunnen worden verbeterd in de volgende release van 16+, kunnen we in ieder geval de voorkant van een hoorzitting ACE 17+ persbericht.
Controleer Glory serie tussen klassieke en moderne vond de perfecte balans. Het lijkt erop dat alle zwarte bovenkant, vooral over de Silver Star te maken deze schoenen niet middelmatige kijken. Dit paar schoenen kan zeker voldoen aan de esthetisch oogpunt van de meerderheid.
De nieuwe versie van de kraag is hoger dan het aantal van 16+, het ziet eruit als een eenheid, in plaats van zo volledig als voorheen brei bovendeel extra lengte look. Sole nog steeds gekenmerkt het verchromen slijtage waarschuwing, maar uiteraard Boost nok laat ons opgewonden. Natuurlijk, we willen deze technologie te oefenen, maar in feite net als deze coole laten we eens kijken gelukkig. De zool is nog FG / AG conische studs systeemconfiguratie, maar het ziet er meer afgerond dan de vorige generatie. Schoen magazijn skelet is niet duidelijk, alleen de achterste schoenen NSG spots van het uiterlijk, de glans.
Adidas Voetbalschoenen Voordat Purecontrol is een fout met de schoenen aan de voeten zal worden vervormd, maar de vorm verandert niet. De nieuwe generatie lijkt ver voor zo zacht, dus we zullen zeker moeten overwegen of de nieuwe technologie zal het comfort van invloed zijn. Plus geen veter systeem, de mogelijkheid om flexibiliteit, duurzaamheid en uiterlijk te behouden iets te verbeteren?