Goedkoop Adidas ACE 17 Purecontrol Voetbalschoenen

Posted by admin 11-07-2017 0 Comment(s)

Kopen 2017 Adidas ACE 17 PureControl FG Voetbalschoenen

Kopen Adidas ACE 17+ Purecontrol van de eerste generatie van de producten is succesvol geweest, maar veel vragen. Purecontrol 17+ voeten in het slot, bovenste kraag en een heleboel manieren te verhogen. Boost en NSG is de kers op de taart.
Adidas blijven cultiveren Purecontrol, dus hoewel niet durven zeggen dat het de beste ooit voetbalschoenen zonder veters, maar ik hoop dat op een dag deze serie om deze lof te krijgen. Immers, een hoger niveau dan vóór de Purecontrol. Geen veters te zwaaien Chung, gaan we in en geniet ervan!
Van Ace16 + Purecontrol om Adidas ACE 17+ Purecontrol Voetbalschoenen, niet alleen 16-17 dat nummer veranderen, maar van een succesvol product weer naar voren in de richting van een meer perfecte dit doel.
Adidas ACE Hoewel beide verschijning op het eerste gezicht niet veel verschil, maakt gebruik van Adidas ook een revolutionair ontwerp zonder veters, maar de schoenen zelf heeft geen kleine verandering ondergaan. Voormalig palm breedte gezien, had nog voorvoet breedte van Ace16 + Purecontrol na Ace17 + Purecontrol geëvolueerd breder worden, zodat voor de voorvoet breder bij Aziaten, zal Ace17 + Purecontrol meer comfortabel dragen van hen.
Verander enkel de breedte van de voorvoet, hoewel twee paar schoenen in het bovenste deel van de belangrijkste gebruikte bal Primeknit gebreid materiaal met een film, maar in vergelijking met de hogere "platte" Ace16 + Purecontrol, de nieuwe release van Ace17 + Purecontrol zijn spektakel. Toe vamp lid geworden van de drie-dimensionale reliëf op beide zijden van de bovenste wrijving te helpen kalmeren u de voet van het voetbal onder controle te verbeteren. Maar de bal oogpunt van prestaties, Ace17 + Purecontrol dan de vorige generatie is aanzienlijk verbeterd.
Beide schoenbovenwerk TPU steunframe worden gebruikt om het ontwerp van het bovenste ondersteuningsonderdeel verbeteren,Goedkoop Adidas ACE  kan worden gevonden door, Ace17 + TPU bovenste draagframe Purecontrol toegepast steviger, zodat de bovenste betere ondersteuning. En twee kleuren van de huidige release oogpunt van de overwinning van de drie strepen van het onderstel met behulp van een mix van lichtshow kijken meer zilver spiegel, of het dag of nacht is, zijn de meest schitterende hof protagonist.