Adidas Voetbalschoenen ACE Tango 17+ Purecontrol TF

Posted by admin 12-04-2017 0 Comment(s)

Beste Adidas ACE Tango 17 Purecontrol TF Voetbalschoenen

Haar naam te veranderen, zoals wij dat noemen het rechtstreeks aan Ace17 + Purecontrol TF of IN, met een groot veld versie heeft dezelfde rode en zwarte kleur, hetzelfde Primeknit bovenste materiaal, dezelfde NSG coating, Ace17 + verschilt van kleine gebied van schoenen die Purecontrol tussen de schoen lichaam rood en zwart Primeknit Techfit materiaal meer taai materiaal met behulp van door de mens veroorzaakte materiaal coating, die beter voeten compatibiliteit kan hebben, is het ook meer comfortabel om te dragen. Een ander verschil is dat punt, veldje Purecontrol versie van BOOST alleen materiaal alleen in de hiel, niet zo groot als het hele veld schoenen palm BOOST.
Adidas ACE Tango 17+ Purecontrol TF gloednieuwe Red Limit duidelijk verlangen, ze willen dat hun producten aan alle voetbal venue te dekken. Adidas nu komen met de hoogste O & O-prestaties en de meest geavanceerde technologie van de nieuwe gewapende Ace17 serie, groot veld, kooi, indoor vloeren, asfalt weg, het maakt niet uit waar je bent in het spel, dit keer is er geen excuus!
De tong, bovenste geïntegreerd ontwerp te heffen schoenen en integriteit van de voet, die het huidige golf van breien schoenen maximaliseren.
Geïntegreerd ontwerp brengt een ander voordeel is dat het kan zorgen voor een meer soepele balslagbladlid, maar elimineert ook de invloed van schoenveters spel.
De tweede helft van de gehele schoen bovendeel omvat een kraag en een groot gebied worden samengedrukt Techfit baan, het elastische zeer goed, maar ook een verpakking van een goede.
Dit materiaal wordt opgeroepen voor Adidas Voetbalschoenen: ControlSkin, de naam kan ook worden gezien vanuit de positie doorgeven controle schoenen.
Hoge te helpen beschermen de hiel cup met een ingebouwde, gevolgd door het midden kan een duidelijke rode doek te zien, en er PureControl woorden witte Adidas Logo boven, dan naar boven uitstrekt wordt het gemakkelijk te slijten een pull ring design.
Gevoel is nette schoenen, op blote voeten als een generaal. Voor mij voet lederen schoenen gevoel alsof retoucheren voorheen, elke aanraking is zeer comfortabel, en breng de stof is de echte, directe voet gevoel. De voordelen van de ACE 17 schone Jiaogan brengen is accuraat, of korte passeren en dribbelen, niet te slepen zijn voeten, wat betekent dat er weinig gevoel van wat je moet spelen. TF zool ACE 17 nieuwe configuratie presteerden goed, zeer sterke greep.