Adidas Copa 17.1 FG Voetbalschoenen Voor Heren

Posted by admin 25-05-2017 0 Comment(s)

Goedkoop 2017 Adidas Copa 17.1 FG Rood Wit Voetbalschoenen

Adidas Copa 17.1 FG is de "moderne versie", gebaseerd Copa Mundial bouwen erg retro en klassiek uiterlijk, het gebruik van vele iconische elementen op Adidas voetbalschoenen, ziet er indrukwekkend uit, maar het uiterlijk van oogpunt, heeft met succes veel mensen aangetrokken. Het bovenste gedeelte 17.1 het handhaven van een high-end vlaggenschip schoenen moeten een bepaald niveau, een groot gebied van Kangaroo lederen bovenkant zijn, ontwerpen avant-garde Techfit tong, evenals configuratie is niet laag inlegzolen, die representatief zijn voor een nieuwe generatie van adidas zijn laat het zijn leren schoenen. Natuurlijk, de prijs is niet laag, voldoende budget voor die mensen. 17,2, dan is de hele kosten is niet slecht, maar ook om te maximaliseren verzachten de leer kangoeroe zin vergelijkbaar met de cortex, werd de site tong traditie tong, is compatibel met de meeste voet, het enige wat zorgen te maken over het gewicht Het is niet dominant.
Adidas Copa 17.1 tong is Techfit materiaal, zeer flexibel voeten, het midden van een hechtmateriaal daardoorheen, de top is zwart-wit Adidas logo.
Adidas Copa FG 17.2 tong zijn kunstmateriaal, textuur relatief hard, er blijkt een schoenveter perforaties gelijk aan de bovenzijde van de tong een U-vormig embossing Logo, Adidas zwarte stip daarin geplaatst. Dit materiaal is niet goed doorlaatbaarheid, maar zag niet de bijbehorende gaten te ontwerpen op de tong.
Omdat Techfit zijn monolithische stof, dus er is geen voering, en je kunt de tong zien en er was een witte Adidas logo, deze wordt vooral rekening houdend met de tong bleek naamsbekendheid. 17.2 De driehoek is een witte tong voering van PU, het oppervlak van het materiaal heeft een aantal mooie kleine ogen, niet verwachten dat het aantal luchtdoorlatendheid te brengen, omdat de gaten te klein is.
Vanwege het gebruik van lichtgewicht 17,1 SPRINTFRAME zool, zodat uitwendige bescherming kop op de buitenzool en integratie; 17.2 ingebouwde bescherming cup.
Voetbalschoenen Voor Heren De ontwikkeling van de moderne wetenschap en technologie om ervoor te voetbalschoenen materiaal ook de hogesnelheidstreinen, gebreid materiaal te vangen, microfiber principe de hoofdstroom van de huidige geworden. Echter, in de ogen van veel mensen, er is nog steeds geen vervanging voor leer materiële status. Als Copa 17 tot en met het meeste van wat het ding is op zijn plaats te doen, is het nog steeds volgde de traditionele Kangoeroe lederen bovenkant, met behoud van de Copa stamboom. "Een paar kangoeroeleder TF", veel mensen zijn gericht op het selling point van deze woorden zouden geen problemen zijn, toch?
Auto lijn op de bovenste boog fungeert om de sterkte van de bovenste, binnenzijde van het leer logo om zich te identificeren verbeteren.